sobota, 21 maja 2016
PSTRĄG PIECZONY Z FRYTKAMI WARZYWNYMI
Dziś na obiad u mnie łosoś pieczony z cytrynką, a do tego pieczone warzywa. W skład mieszanki warzywnej wchodzi marchewka, pietruszka, czosnek (nie wiem do końca jak to z czosnkiem na AIP jest, różne źródła różnie podają), jarmuż i bataty. Do tego łyżka oleju kokosowego. Drugi pstrąg czeka w lodówce na kolację :)
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Bardzo smakowicie i zdrowo wygląda, będę musiał przetestować Twój przepis. Pozdrawiam
OdpowiedzUsuńŻyczę smacznego :)
UsuńWygląda przepysznie :D Uwielbiam pieczone rybki
OdpowiedzUsuńMarzena, polecam!
OdpowiedzUsuńWygląda smakowicie a jeszcze lepiej smakuje zapewne. Uwielbiam ryby, w każdej postaci, dosłownie. Przynajmniej trzy razy w tygodniu staram się robić posiłki z rybą dla rodzinki, która też przepada za rybami.
OdpowiedzUsuń